логические игры

Sponsoren

Open Podium Helvoirt is een vrijwilligers organisatie, dit betekend dat wij niet zonder onze sponsoren kunnen. Deze belangrijke mensen willen we dan ook hartelijk bedanken voor alles wat ze voor ons betekenen!
Onze eerste prijs wordt ieder jaar aangeboden door Studio Cube. Zonder deze toffe mensen mensen zouden wij geen super eerste prijs kunnen aanbieden tijdens de finale!
Tijdens de voorrondes worden de bands op een zeer professionele manier uitversterkt door Vitality-show. Zonder deze top gasten geen top geluid!
Gewoon een sponsor kunnen we Brezan niet noemen. Een enthousiaste, hard voor het doel en erg fanatieke volgers van het Open Podium zijn ze zeker: Brezan
Net als onze andere vaste gasten is Mart Makelaardij ook altijd enthousiast over ons! Vandaar dat hij dan ook graag zijn centje bijdraagt en bij het meubilair hoort!
We zijn ontstaan onder de naam van Helvoirts weekend.
Tijdens de finale heb je een iets geavanceerdere backline nodig, daar komt Marco’s Muziek om de hoek kijken. Deze mensen hebben erg leuk materiaal waar wij gebruik van mogen maken.
Aan enthousiaste volgelingen geen tekort! De eigenaren van Atelier DOS en Edelsmederij puur & pracht dragen ons ook een warm hart toe. Wanneer ze eventueel kunnen komen ze ook altijd even kijken!
Logo Er moet ook iemand zijn de de website regelt, maakt of laat maken en daarna bijhoud. Dit wordt dan ook gedaan door een van de vrijwilligers: BergmanNet.nl
Het ontwerp van de website is samen met BergmanNet ontwikkeld door studenten van Servicedesk Instituut Broers. Onze dan ook zeker richting deze jongelui die hard hebben gewerkt om een kei gaaf ontwerp neer te leggen!
рецепты салатов